maanantai 26. marraskuuta 2012

Uusi koti korkattu!

Mulla on nyt viivästynyt kesäloma viikko ja aloitin sen jotakuinkin luonnollisesti menemällä raksalle. Ajatuksena oli maalata alakerran leikkihuone ensimmäiseen kertaan Osmolla ja sitten siivota, mutta niin se maalaaminen /vahaaminen vaan vei aikaa, että koko päivä siihen yhden huoneen työstämiseen meni. Mitään siivoiluja en ehtinyt tehdä. Ja voi että kun tuo maalaaminen tuntui henksiesti puuduttavalta ja fyysisesti raskaalta. Niin paljon mielummin olisin vaan siivonnut. No, eiköhän taas niitäkin päiviä tulee kun vaihtaisin jatkuvan siivouksen vaikka maalaamiseen! ;-)

Edellisen päivityksen jälkeen on taas uutta edistystä tapahtunut. Nyt on vuorilaudat (ne, jotka kehystävät ikkunoita) paikoillaan alakerran "leikkihuonetta" lukuunottamatta. Ja myös väliovet ovat paikoillaan! Mies on myös monen monta iltaa työstänyt kattolistoja paikoilleen ja niiden osaltakin alkaa jo aika valmiilta näyttää! Tänään saatiin raksalle toimituksena alakerran vessan pesuallas ja allastaso. Viime viikolla saatiin myös eteiseen kaksi vaatekaappia tilaukseen. Kaapit tilattiin Kirenalta, jossa mittatilauskaapit saatiin yli puolet halvemmalla kuin ensimmäisen "tarjouksen" liikkeestä. Kilpailutus ja hintojen vertailu siis todella kannattivat!

Mutta joo, tämä ilta oli sitten raksaprojektin kannalta todella erityinen. Sauna ja pesuhuone kun meillä ovat nyt ihan valmiit ja hanoistakin tulee lämmintä vettä niin päätettiin pitää raksalla saunailta! Käytiin hakemassa tytöt päiväkodista, sitten haettiin matkalta mukaan Mäkkäristä iltaruoat ja tultiin raksalle koko perheen voimin kylpemään ja saunomaan! No oliko kivaa? Tyttäret hiihkuivat ja kiljuivat innosta koko kylpemisen ajan. Iso kylpyamme oli niin kiva, ettei nuorempi neiti olisi malttanut lähteä ollenkaan saunan puolelle istumaan.

Itse nautin myös kovasti ammeesta, mutta ajatus oli silti tulevaisuudessa "kun tähän pääsisi vielä kaikessa rauhassa ilman lapsia" :)  Ja saunassa sai ihanan pehmeet löylyt verrattuna nykyiseen kerrostaloasuntomme "koppisaunaan".

Neidit iltapalalla saunomisen jälkeen

Käyttöönottokylvyt tehty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti