torstai 15. marraskuuta 2012

Pesutilat valmina

Raksapäivä taas vaihteeksi. Edelleen oli maalattavaa. Nyt maalasin toisen kerroksen Osmoa viimeiseen olohuoneen seinään. Ja vielä olisi maalattava kokonaan yksi poikki ja yksi pystyparru. Mies ei kuulemma enää päästä minua kiipeilemään parrun päälle mahani kanssa, joten ne maalaukset eivät ole sitten minun heiniäni. Sopii kyllä! Mutta sen sijaan miellä on vielä lasten leikkuhuoneen seinät käsittelemättömät. Tänään pesin seinät kloriitilla. Vähän kyllä tuo jatkuva pukin päälle kiipeäminen, alastuleminen ja seinän hinkkaaminen sai harjoitussupistuksia aikaan, mutta ... Nyt on senkin huoneen seinät pesty.

Ja sitten siivosin. Kyllä sitä siivottavaa aina tulee. Ja sitä raksapölyn määrää! Kellarissa säilytyksessä olevat rattaat ja turvakaukalo ovat ihan järkyn raksapölyn peitossa. Maalaamisen jälkeen seuraavana minun "To do"-listalla olisi kellarin siivoaminen.

Viime viikolla meillä oli Uudenmaan laatoitusmestareitten luottolaatoittaja hommissa ja kylpyamme sai kivan laattapinnan, keittiö sai laatat välitilaan ja takka sai edustalleen laattareunan. Nyt on kaikki laatoitukset valmiina!

Kylpyamme valmiina käyttöön

Kylppärissä tosiella seinällä oleva suihku
 
Selvittelin juuri, että mitä tuolla raksakunnassamme vaaditaan muuttotarkastusta varten. Ajatuksena on hoitaa muuttotarkastus heti kuin mahdollista ja sitten hitaasti kaikessa rauhassa toteuttaa muuttoa: kantaa laatikoita kellariin ym. Esille tuli, että turvallisuuteen liittyvät asiat ovat pääosassa eli luonnollisestikaan ei saisi olla törröttäviä sähköjohtoja, portaat pitää olla ja niissä kaiteet. Eilen ja tänään appi on nyt "askarrellut" meille väliaikaisia portaita ja kaiteita takaovelle. Sitten mies laittoi tilaukseen talonnumerokyltin, joka tulee tuonne meidän tienristeykseen. Itse kävin vähän selvittelemässä roskisasiaa ja opin, että 240 litran roskiksia saa esim. K-Raudasta ne ne maksavat jotakuinkin 60€. Värivalikoima on ilmeisestikin vihreä tai harmaa. Siinä mulle taas mietittävää! :)  Mutta joulukuussa jossain vaiheessa olisi tarkoitus saada muuttotarkastus pidettyä. Niin ja mentiin sitten irtisanomaan nykyinen asuntomme!!! Pois joudumme muuttamaan joko 31.1. tai 11.2. riippuen siitä milloin asuntoomme löytyy uusi asukas. Vähän menee jännäksi kun mulla on se laskettu aikakin samoihin aikoihin! :)
 
Niin ja loppuun mainittakoon vielä, että meillä meni sitten tilaukseen täysvalkoinen pöytä ja tuolit ruokailutilaan. Malli on sama, mitä esittelin pari päivitystä sitten eli Pohjanmaan Auroora-pöytä 240cm leveydellä ja Merlyn tuoleja 8 kpl. Olen niin tyytyväinen tuohon päätökseen. Nyt ei ole synkkää tummanruskeaa eikä tarvitse miettiä, että sopiiko pöytäryhmän pähkinän sävy muuhun sisustukseen. Valkoinen sopinee aina!


1 kommentti:

  1. Jee!!! Hienoa edistystä! Ja roskiksen värihän on sitten harmaa???!!! Mätsää hyvin Suomen luontoon jne :)

    VastaaPoista