tiistai 11. joulukuuta 2012

Muuttotarkastus varattu!

No niin ja niin kuin tuossa otsikossa lukee, niin nyt on sitten muuttotarkastuskin tilattu! Jotenkin I-H-A-N   U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A !!! Tarkastuspäivä on viikonpäästä, tiistaina 19.12.  Tänään meillä on ilmastointilaitetarkastus (joka pitää olla tehtynä muuttotarkastuksessa) ja sähkömies on luvannut kirjoittaa oman todistuksensa tarkastukseen mennessä. Kyllähän meillä tulee vielä olemaan muuton esteenä puutteita tuon tarkastuksen jälkeenkin. Parkettia puuttuu alakerrasta ja todennäköisesti ei saada alakerran wc.täkään ihan käyttökuntoon kun sieltä puuttuu vielä joku putkenpätkä. Mutta muutto on jo käynnissä. Nyt on raksatalon kellariin viety 30 kpl erikokoisia muuttolaatikoita (kiitos sukulaisille ja työpaikalleni pahvilaatikoista!!!). Ja jossain vaiheessa joulun jälkeen / tammikuun alussa päästäisiin sitten varman toteuttamaan ihan oikeaa muuttoa. Ei tää jotenkin tunnu nyt yhtään todelliselta... :)

Raksalla on tapahtunut taas paljon edistystä ja olisin halunnut laittaa tänne jo aiemmin kuvia, mutta joka huoneessa on ollut jotain pieniä puutteita, minkä takia en ole kuvia viitsinyt ottaa "melkein valmiista". Nyt sitten alakerrassa sijaitseva työhuone on jalkalistoja vaille valmis. Lisäksi myös yläkerran WC on nyt kuvauskunnossa kun katto on saanut listatkin.

Työhuone

Työhuoneen kulmassa piilotettu jakotukki

Yläkerran WC

Yläkerran WC:n suihkunurkka

Yläkerran WC:n pönttö -putket piilotettu kotelon sisälle

Yläkerta on nyt jotakuinkin valmis. Sieltä puuttuu enää jalkalistat (niistäkin päätettiin, että laitetaan valkoiset listat. Pitäisi vaan vielä laskea menekki ja laittaa listat tilaukseen), kahden lastenhuoneen tapetit (nekin odottavat jo rullissa seinälle laittamista) ja osa (okei, melkein kaikki) kattolamput. Pojan (luotetaan nyt rakenneultassa saatuun "lupaukseen") huoneeseen on tulossa tällainen Estan tapetti:

 
Tuon tapetin tilasin Hollannista. Vaikka yleensä tykkään tukea suomalaista yritystoimintaa niin sen verran ison säästön sain tilaamalla hollantilaista tapettia Hollannista, että nyt en sitten raaskinut laittaa suomalaisen yritystoiminna tukemista ykkössijalle. Ja lampuksi samaiseen huoneeseen on sitten tulossa tämä:
 
 


 


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Ihanaa saada koti valmiiksi, vaikkakin hommia vielä varmasti on. :)

    VastaaPoista
  2. mahtavasti on tullu edistystä ja onnea tulevalle POJALLE!!!

    t. mari koo

    VastaaPoista