keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluna raksalla

Saatiin meidän raksalle kunniavieras kun suvun vanhin tuli katsomaan uutta kotiamme joulupäivänä. Siihen valmistauduttiin aaton aattona miehen kanssa siivoamalla lattiolta pois suojapahvit ja -paperit ja samalla imuroitiin ja mopattiin lattiat. Oli aika iso muutos kun yhtäkkiä lattioilla pystyi kävelemään sukkasilteen! :)

Tervetuloa! :)

Keittiö ihan valmiina

Eteinen + peiliovinen vaatekaappi

Eteisen toinen vaatekaappi
 
Kyllä nyt vaan syyhyttäisi päästä toteuttamaan se lopullinen muutto! Sitä ennen pitäisi kuitenkin saada loput listat laitettua. Listojen leikkaamista varten meidän jiirisirkkeli on nyt yläkerrassa ja sen käyttäminen tuo sahanpurua sen verran, että lopullista siivousta ei kyllä saa tehtyä ennen kyseisen laitteen käytön lopettamista. Olohuoneessa kulmasohva odottaa nyt pakkauksissaan kokoamista, mutta ei sitäkään viitisi koota ennen kuin on ihan siistiä. Keittiöryhmän toimitus ei nyt sitten onnistunutkaan jouluksi vaikka niin meille kaupasta luvattiin. On kuulemma kuljetusfirman vika, että heillä toimitukset ovat ruuhkautuneet. Seuraavaksi lupailivat toimitusta välipäiville. Katsotaan..
 
Listojen laiton lisäksi vielä pitäisi tapetoida lasten makuuhuoneiden seinät ja maalata leikkihuoneen seinä. Ja siinä se sitten olisi! (ei puhuta tässä yhteydessä pienistä meikaustoimenpiteistä, mitä sinne tänne pitäisi tehdä).
 
Ja seuraava aika hauska vaihe on sitten alkaa miettiä verhoja ja mattoja tuonne asuntoomme ja tehdä uudesta kodista kodin näköistä! Tai siis hauskaahan olisi jos olisi ihan selkeä käsitys siitä mitä haluaa ja kaikki tarvittava löytyisi helposti. Todellisuus taitaa kuitenkin olla hieman eri. Onneksi noilla hankinoilla ei ole mikään kiire. Naapureita ei ole lähellä, joten ilman verhojakin tullaan hyvin toimeen kesään asti. Mielummin harkitsen ostoksiani kaikessa rauhassa kuin että viikon päästä kadun sitä mitä tuli ostettua.


1 kommentti:

  1. voin tulla sun mukaan eurokankaaseen tai Bedmiliin :)

    VastaaPoista