sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Väliseiniä ja sisustussuunnittelua

Tänään pidettiin raksalla taas siivouspäivä. Kyllä siihen koko päivä menikin, että eka ja toka kerros saatiin imuroitus. Kyllä teollisuusimurin vuokraaminen vaan on ihan ehdoton juttu!

Noita väliseiniä on nyt rakenneltu. Lisäksi mies on edelleen työstänyt ilmastointiputkia. Kyllä niidenkin laittamiseen on mennyt aikaa!
Yläkerran vessan suihkun kohdalle mies asensi tällä viikolla unidrain-viemärin ja nyt mietitään millainen suihkunurkkaus siihen päälle rakennetaan. Meillä molemmilla (siis minulla ja miehelläni) oli ajatus, että lasitiilistä rakennettu suihkunurkkaus olisi ihana. No, yllätys oli sitten, että vaikka itse lasitiilit ovat varsin halpoja niin suihkuoven kiinnittäminen lasitiiliin olisi maksanut aika lailla maltaita. Tällä hetkellä vahvasti ehdolla on "viritelmä", jossa vain toinen reuna suihkunurkkausta olisi lasitiilistä ja toinen, se mihin ovi kiinnitettäisiin, olisi puurunkoinen seinän tynkä ja se pinnoitetaisiin sitten samalla laatalla mitä vessaan muutenkin tulee. 

Lastenhuoneisiin tulee kolme valkolakattua hirsipaneeliseinää yksi seinä gyprocia jonka päälle tulee tapetti. Mä olen nyt illalla, lasten mentyä nukkumaan, kartoittanut ahkerasti tapetti- ja muuta sisustustarjontaa netissä. On se vaan ihanaa, että kaupoilla voi kiertää ihan vaan istumalla mukavasti kotona - varsinkin kun internet vie nopeasti myös tapettikauppoihin Suomen rajojen ulkopuolelle! :) Jenkeistä itseasissa löysin ihanan sisustustarran, jonka 99% varmuudella tulen tilaamaan lasten leikkihuoneen seinälle. Kuva siitä on tässä alla olevassa kuvassa ylimpänä oikealla (pöllöt puussa). Musta on tosi ihanaa miettiä noita sisustusjuttuja. Niitä miettiessä talon valmistuminen tuntuu olevan jo tosi lähellä. Mä huomaan tykkästyneeni lastenhuoneiden sisustuksessa vaaleisiin väreihin -lähinnä valkoiseen ja vaaleanpunaiseen. Voin tosin kuvitella, että monet irvistävät tälle mun mieltymykselle.. ;-)

Gyproc-seinä toisessa lastenhuoneessa

Kivoja sisustusjuttuja lastenhuoneisiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti