sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pohjamaalausta

Viikko vierähtänyt edellisestä blogipäivityksestä. Sinä aikana yläkerran aula on saanut hirsipaneelipinnan ja alakerran gyproc-pinnat on tasoitettu.  Nyt paneloinnin alla on meidän makuuhuone ja siihen hirsipaneelit sitten loppuvatkin! Emme tiedä olimmeko ymmärtäneet toimistussisällön väärin vai oliko tarkoitus, että paneeleita tuli talopaketin mukana näin vähän. Toivottavasti kuitenkin saataisiin lisäpaneelit mahdolllisimman nopeasti raksalle ja toivon mukaan ilman lisäveloitusta! :)

Minä maalasin pohjamaalilla tänään viisi gyproc-seinää, keittiötä, kodinhoitohuonetta ja lastenhuoneita. Oli oikeasti kivaa hommaa verrattuna mun aiempiin raksatöihin: ikkunoiden tiivistämiseen ja lasivillojen laittamiseen. Nyt talo tuntuu taas hurjasti valmiimmalta kun käsittelemätön seinäpinta on saanut valkoista väriä. Nyt mulla onkin jatkossa paljon töitä raksalla. Maalaamista ja todennäköisesti myös laatiottamista. Saa nähdä miten saa lastenhoidon järjestettyä.  Ainakin mun raksailu motivaatio on korkea: mitä enemmän mä pystyn raksalla auttamaan, sen nopeammin me päästään valmiiseen taloon muuttamaan. Ja mä niin jo haluaisin muuttaa!

Nuo hirsipaneeliseinät olisi tarkoitus vahata valkoisella Osmo color läpikuultavalla puuvahalla. Tänään maalattiin testipaneeleita tuolla vahalla. Ihan kivalta näytti, mutta tosi voimakas liuottimen katku tuosta aineesta tulee! Voi olla, että hankintalistalle tulee liuotinkaasuilta suojaava hengityssuojain kun seinien vahaaminen tulee ajankohtaiseksi.


Yläkerran aula saanut paneelipinnan

Takana olohuoneen nurkka, edessä keittiötä

Kodinhoitohuone

3 kommenttia:

 1. Kävin kurkkimassa ja upeelta näyttää! varmasti tulee lisää virtaa rakentamiseen kun päivät pitenee ja aurinko paistaa :) Onnea muuten Saran yökuivuudesta!

  VastaaPoista
 2. Essi, oli multa liian aikaista hehkuttaa neidin yökuivuutta.. kuivuus liittyikin kuumeesta johtuvaan nestehukkuun! Kuin neiti parani niin yöpissimiset ovat jatkuneet taas vanhaan malliin.. ;-)

  VastaaPoista
 3. Vau, Kuvissa on tosiaan jo viittä vaille valmiin oloista. Ei turhia kiireitä noissa kuivuusasioissa mun mielestä, kun eihän tää kohta enää oo vasara ja vaippoja! Vasara ja pottia ei rimmaa, hei!

  Pirre

  VastaaPoista