maanantai 27. helmikuuta 2012

9kk odotus

Mä tuskailin eilen miehelle meidän nykyisen asunnon ahdasta keittiötä (mm. tiskikone ei mahdu aukeamaan jos joku istuu ruokapöydän ääressä) ja totesin, että tässä pitää varmaan kohta tehdä aamukampa vahvistamaan uskoa siitä, että uuteen asuntoon muuttaminen lähestyy päivä päivältä. Ei kai siinä nyt ihan kamalasti tulisi heittoa jos ajattelisi muuton olevan 1.12. Mies totesi siihen, että se olisi sitten 9kk odotus. Hei jee, mun raskausajatkin ovat aina menneet hurjan nopeasti niin eiköhän tämäkin 9kk kausi! =)

Viime viikonloppuna käytiin taas juttelemassa sisustussuunnittelijamme kanssa pintamateriaaleista. Eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, keittiöön ja alakerran vessaan tulee laataksi nyt tällainen  Pukkilan Nordic, tumman harmaa laatta. Saunaan, pesuhuoneeseen ja pukuhuoneeseen tulee saman värinen Laatta Studion 10x10cm laatta. Parketti jäi vielä avoimeksi. Seuraavaksi sisustussuunnittelija alkaa tehdä meille ehdotuksia vessojen ja pesuhuoneen seinäkaakeleiden sommittelusta.

Raksallakin on tapahtunut taas mukavasti edistystä. Saunan katto on laskettu ja se on nyt valmis vastaanottamaan kattopaneelit kunhan sellaiset joskus saataisiin tilattua. Sitten ensimmäinen hirsipaneeliseinä on valmis toiseltapuolelta. Kyseessä on lastenhuoneiden oviseinä. Nyt sitten työjärjestys lieneekin sellainen, että seuraavaksi tehdään hirsipaneeliseinät valmiiksi ja sen jälkeen vasta jäljelle jäävät gyproc-seinät.

Ensimmäisestä hirsipaneeliseinä
  
Ja loppuun vielä pieni tuuletus sille, että meidän esikoinen 2v 10kk on nyt ollut kuiva neljä yötä peräkkäin! Kohta meillä on enää yksi vaipatettava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti