torstai 31. toukokuuta 2012

Kattoa, kattoa ..sisäkattoa

Pakko saada vielä yksi päivitys toukokuun puolelle! :) Meillä on nyt valettu kellarin ulkopuolelle betoniportaat. Muotit on purettu tänään ja lopputulos näytti kuulemma hyvältä. Itse en ole portaita vielä nähnyt.

Keittiömyyjä kävi tänään ottamassa tarkat mitat meidän tulevaa keittiötämme varten. Vähän ollaan itse säädetty kaappien leveyksiä alkuperäisestä suunnitelmasta, jotta saataisiin ala-ja yläkaappien keskilinjat samaan kohtaan. Nyt jos ei oltaisi vielä allekirjoitettu keittiötilausta niin haluaisin kyllä vielä katsoa keittiötä muistakin paikoista. Keittiömaailman ehdoton huonopuoli on, että kaapit saa vain 10cm tarkkuudella. 5cm tarkkuudella meidän keittiöstä tulisi kyllä toimivampi. Nyt jouduttiin käyttämään reunoissa ihan turhia täytepaloja (muuten ne keskikohdat olisivat menneet limittäin).

Minä kävin viimeksi raksailemassa viikko sitten. Silloin levitin tasoitteen vessan seinään. Vitsit mulla oli feministi-olo kun sitä seinää pakkeloin! Eipä ollut kovin kummoinen juttu, mutta koinpa silti, että sitä ei oletettu kokemattoman naisen tekevän. No, ehkäpä meitä naisia turhaan aliarvioidaan. Niin kuin naisten töitä ja osaamista yleensäkin.

Mies on jatkanut edelleen sisäkaton panelointia. Nyt paneelit ovat jo suurimmassa osassa kattoa. Tässä kuvaa, miltä katto näytti viikko sitten.


Ai niin, mä tilasin e-bayn kautta Jenkeistä sen lastenhuoneen seinätarra-kokonaisuuden mitä ihastelin jos muutama päivitys taaksepäin! Eli nyt on meillä odottamassa tämä seinälle laittamista:


Raksalla odottaa valtava laatoitusurakka. Katsotaan nyt kuka sen loppukädessä hoitaa! Kylppärin laatoitukseen on nyt tilattu ammattimies heinäkuulle. Ai niin ja tilauksista puheenollen niin sisäportaat ja niiden asennus on tilattu kesäkuun lopulle. Portaat tilattiin Unelmaportailta. Se oli uusi firma, joka on Ruotsista juuri tullut Suomen markkinoille. Unelmaportailta saatiin paras asiakaspalvelu ja he pystyivät toteuttamaan porrastoiveemme sellaisena kuin halusimme.

2 kommenttia:

 1. Ihana toi sisustustarra! Toi on nin loistava. Itsekin harmitellut ettei tollasta tullut laitettua tytön huoneeseen, mutta saahan sen sinne myöhemminkin :)
  Teillä edistyy raksa hyvin.
  Teille tulee ihanan värinen vaalea koti. Ja toi erkkerin ikkuna on edelleen ja yhä vain ihan mahtava! Kyllä kelpaa katsella maisemia siinä.
  Tsemppiä, edelleen!

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen seinätarra!
  Meillä kuurasin juuri pariin kertaan terassin ja parvekkeen, kun ei ekalla pesukerralla lähtenyt siitepölyt sun muut töhnät pois. Nyt sitten ollaan tervan hajuisella öljyllä öljytty parvekkeen ja terassin lattiat. Oli hauska tehdä ns. miestentöitä. Kyllä tytötkin osaa! Seuraavaksi olis vuorossa saunan öljyäminen, tosin saunaan tarkoitetulla öljyllä.

  T:Heli

  VastaaPoista