lauantai 14. tammikuuta 2012

Tulevaisuuden suunnitelmia

Meille tuli puhallusvillat viime tiistaina eli 10.1. Nyt on sitten talo eristetty ja toivon mukaan sähkölasku alkaisi tästä pienentyä. Saatiin nimittäin juuri sähkölasku 3vk:n ajalta, joka oli 207€! Että huh huh vaan! Kuulemma suurimpana osallisena tuohon laskuun on olleet yötä päivää huutaneet lämpöpuhaltimet, jotka vastasivat jotakuinkin samaa kuin kolme kiuasta olisi olleet koko ajan päällä. No, nää on näitä rakentamisen kustannuksia, joita ei etukäteen osannut arvata.

Nyt on raksalla selvitelty taas vähän sähköasioita, merkattu pistorasioiden paikkoja ja selvitetty sähkömiehelle minkä tyyppistä lamppua mihikin paikaan olisi tulossa. Sovittiin miehen kanssa parin viikon päähän päivä, jolloin käydään kahdestaan valitsemassa tarkemmin noita lamppuja ja sitten muutenkin istutaan ja tehdään päätöksiä muistakin sisustuksellisista asioista, joihin ei vaan keskellä arkea ehdi paneutua. Lasten mummi lupasi ottaa lapset sinä päivänä hoitoon.

Sitten sovittiin myös 4 viikon päähän aika sisustussuunnittelijan kanssa. Lähinnä kaivataan suunnittelijalta vähän näkemystä vessojen kalustamiseen ja laattojen valitsemiseen. Alustavasti meillä on kyllä vessojen kalusteet jo mietittynä. Mutta siis mielenrauhaa siitä saa jos ammattilainenkin sanoo, että suunnittelemamme kalusteet sopivat meidän wc-tiloihin. Ja tosiaan ihan ilmainen tuo suunnittelukin on jos ostaa liikkeestä vähintään 2000€:lla ja valitettavan kevyesti se summa tulee ylittymään kun parkettia ja laattoja lähdetään ostamaan. Niin ja ne vessan kalusteet.

Nyt pitäisi myös saada päätettyä tarkemmin keittiökalusteidemme sisältö. Siis että minkälaisia kaappeja ja laatikostoja halutaan. Se lienee jo aikalailla päätetty, että meille tulee keittiö Keittiömaailman kautta (sekoitus Petraa, Parmaa ja A la Cartea).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti