lauantai 31. joulukuuta 2011

Välietappi: siivousta

Raksalla työt ovat taas menneet eteenpäin. Kattoon on nyt saatu koolaukset höyrynsulkumuovin päälle (tai alle ..riippuu miten asiaa katsoo). Samoin appi oli ahkeroinut yläkerran väliseiniin runkotolpat 60cm välein. Nyt hahmottaa jo tosi hienosti huoneiden paikat!

Vuokrattiin teollisuusimuri täksi viikonlopuksi ja niin tänään, uudenvuoden aattona ohjelmassa oli raksasiivousta. Kellari saatiin kokonaan raivattua ja nyt kun kellarin seinät on saatu rapattua niin väliaikainen oviaukon tuke pystyttiin poistamaan ja oikea ovi laittamaan paikoilleen. Nyt meidän kellari jätetään sitten tuohon tilaan ja tehdään valmiiksi todennäköisesti vasta kun itse asutaan talossa.

Tähän vaiheeseen päästiin sitten vuoden 2011 loppuun mennessä! Aika mieletöntä siihen nähden, että vuosi sitten talomme kohdalla oli koskematon pelto umpihangessa! Nyt on talo ulkoapäin lähes valmis. Sisällä on mukava peruslämpö 14c ja eristykset valmiina puhallusvilloja lukuunottamatta. Kaikki tämä jotakuinkin 9kk aikana! Nyt voidaan sitten jatkaa ensi vuonna varsinaisilla sisätöillä.

PS: Sisäpiirin tietoa: Se mainos, jossa meidän talo vilahtaa niin lähtee pyörimään telkkarissa 21.1.!!! Niin ja kyseessä siis S-ryhmän mainos. :)

Tähän tulee kaksi lastenhuonetta

Kellari ennen siivousta...

...ja siivouksen jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti