lauantai 17. joulukuuta 2011

Tilkitsemistä ja höyrynsulkua

Ilmastointiputket on nyt vihdoinkin saatu laitettua ykkös- ja kakkoskerrokseen (kellarista siis puuttuu)! Toissapäivänä alkoi höyrynsulkumuovin laittaminen kattoon ja tänään se työ jatkui. Kellarissa rappaaja rappasi tänään seiniä. Aiemmin oli jo käynyt tasoittamassa ja hiomassa seinät. Nyt olisivat kellarin seinät valmiina väliseiniä lukuunottamassa (joita ei siis vielä ole tehty). Mua odottaa iso siivousurakka kellarin lattian kanssa.

Ja joo, myös minä olin tänään raksalla ja yllätys, yllätys... pääsin tilkitsemään ikkunan välejä!!! NYT luulen, että se työ olisi saatu valmiiksi, mutta pahoin pelkään, että mies tulee joku päivä kotiin ja ilmoittaa, että sieltä ja sieltä kohtaa puuttuu vieläkin tiiviste ikkunan reunasta... Ei olisi kovin iso yllätys. No, sitten kun ajattelin, että tilkitsemiset olisi tilkitty niin siivoilin sitten lattioita. Huh, huh sitä pölyn määrää ja voi minua tyhmää kun ollenkaan lähdin siihen touhuun ilman hengityssuojainta!

Meillä oli vähän ajatuksena, että oltaisiin saatu puhallusvillat kattoon tämän vuoden puolella, mutta se meneekin nyt ensivuoden puolelle. 10.1. olisi puhallusvillojen laitto. No, sillä ei sinänsä ole väliä. Katto kyllä odottaa siihen asti ja sitä ennen voidaan alkaa tehdä seuraavia hommia raksalla, mitä ne sitten ikinä ovatkaan! :)
Ensimmäiset vesipellit ikkunoissa

Höyrynsulkumuovi katossa lastenhuoneiden kohdalla

Valmiiksi rapattu kellari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti