torstai 26. tammikuuta 2012

Väliseinien muurausta

Nyt tammikuun aikana ollaan saatu paljon miettiä ja tehdä päätöksiä sisustuksellisista asioista. Viime lauantaina käytiin miehen kanssa lamppukaupassa tutustumassa LED-spotteihin ja aika itsestään selvyytenä myyjä suositteli meille ja valittiinkin sitten tälläinen Hella universal design / Spot S100. Kyseistä lamppua laitetaan alakerran eteiseen, yläkerran aulaan niin, että antaa valoa myös portaisiin ja keittiöön saarekkeen päälle. Hauska sattuma tuolla lamppukaupassa oli kun myyjä esitteli meille ko lamppua ja näytti samalla asennuskaaviota ja sanoi "tätä eivät kaikki sähkömiehet osaa asentaa" kun samalla selän takaa kuului "kyllä minä tuon osaan asentaa". Kappas - siinähän oli meidän oma sähkömiehemme! :) No, tuohon lamppuun liittyen vielä niin nyt pitäisi valita haluammeko lampun valkoisena vai vaalean harmaana. Keittiöön valitaan nyt varmastikin tuo valkoinen, mutta aulatiloja täytyy vielä hetki miettiä...

Keittiötä varten käytiin sitten Keittiömaailmassa katsomassa vielä materiaaleja. Nyt keittiömaailmassa olisi varteenotettava kampanja AEG:n koneista ja eilen käytiin vielä AEG:n näyttelyssä katsomassa tarkemmin näitä koneita. Nyt sitten odotellaan saadaanko Keittiömaailmasta sellaista tarjousta, joka voitaisiin hyväksyä. Jos hyväksymiskelpoinen tarjous tulee niin laitan sitten tänne blogiin tarkemmin tietoa siitä millainen keittiö ja laitteet meille olisivat tulossa!

Raksalla on nyt muurattu väliseiniä. vaikka tuossa aiemmin sanoin, että kellariin ei nyt tehdä mitään ennen kuin ollaan taloon muutettu, niin kyllä siellä sittenkin on tehty... Väliseinien muuraamiset aloitettiin kellarista ja nyt siellä on muuraamiset valmiina. Tekninen tila ja vessa ovat saaneet seinät. Seuraavaksi siirrytään sitten muuraamaan seiniä alakertaan. Yksi olohuoneen seinä tulee tiilestä ja samoin kylpyhuoneeseen ja saunaan rajautuvat väliseinät.

Tekninen tila -laitteet kulman takana piilossa

Muurin takana wc, jonka ovi kulman takana. Tästä oviaukosta pääsee portaisiin

Ai niin ja se mainos, jossa meidän talo näkyy, pyörii nyt tv:ssä. Mainoksen voi katsoa täältä! :)

2 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö oikein, teidän taloa käytiin ihan kuvaamassa tuota mainosta varten? :-)

    Pirre

    VastaaPoista
  2. Juu, 30.11. olen kirjoittanut kuvaussessiosta. :)

    VastaaPoista