lauantai 1. lokakuuta 2011

Piha myllätty

Nyt on meidän piha myllätty aika hurjan näköiseksi. Pihaan on tehty kaivannot talon ja tulevan talousrakennuksen ja talon ja tulevan pihasaunan välille. Ennestäänhän pihalla oli auki kaivanto talon ja panospuhdistaman välille. Tänään mies ja appi laittoivan noihin uusiin kaivantoihin viemäri- ja vesiputkia ja lämpökanavia. Vielä pitäisi laittaa sadevesiputket. Sen jälkeen kaivannot päästäisiin peittämään.

Minulla ja miehelläni oli eilen piiiiitkästä aikaa kahden keskeistä laatuaikaa. Siskoni ja hänen poikaystävä tulivat meille kotiin hoitamaan lapsia yön yli ja me miehen kanssa suunnattiin illalla retkeilemään... raksalle! :) Ensiksi viritettiin työmaavalot, jotta nähtiin laittaa teltta pystyyn pellolle metsän reunaan. Sitten tehtiin kunnon kävelylenkki tulevissa asuinmaisemissamme. Saimme vähän tuntumaan siihen miltä tuntuu kävellä tuollapäin pilkkosen pimeässä kun meidän 1,5km tien matkalla ei ole yhtään katulamppua. Näin helsinkiläistyneen ihmisen näkökulmasta tuntui upealta nähdä pitkästä aikaa tähtiä! Eihän niitä nimittäin Helsingissä näe kun kaupungin valot valaisevat taivaan.

No, tuon iltakävelyn jälkeen sitten menimme talon raakileemme sisälle - työmaavalot valaisivat piknik-paikkamme. Istuimme mukavasti lämpöisellä styrox-alustalla, lämmitimme vedenkeittimellä teevettä ja paistoimme sähkögrillissä makkaroita (ja mun soijanakkeja!) ja maissia. Iltapalan jälkeen mentiin telttaan palelemaan. Mutta joo, oli siinä silti tunnelmaa ja tosi mukavaa vaihtelua arkeen! :) Vielä ISO kiitos siskolle ja siskon poikakaverille! :)

Tässä vielä myllätty pihamme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti