lauantai 24. syyskuuta 2011

Villoja ja sähköjä

Mä meinasin viime viikolla kirjoittaa jotain, että "syksy on sitten tullut, sienet kasvavat tontin laidalla ja on kaiken puolin ihanaa nähdä vuodenaikojen vaihtelu tuolla luonnon helmassa". Tänään ajatuksissa on enemmänkin ollut "Syksy on todellakin tullut, mä olen ihan jäässä! Ikävä lisä raksailuun kun pitää tehdä töitä palellen. Josko nyt olisi se vuosi kun mä hankin pilkkihaalarin?".

No, kädet jäässä (löysin aluksi vain kosteita työhanskoja) sain villoitettua viimeisenkin seinän. Jäljelle jäi puolikas lasivillalevy. Hyvin oli laskettu villojen riittävyys... No, kuulemma jossain vaiheessa vielä pitäisi laittaa villat vielä verannan kattoon, mutta se ei ole nyt kiireellisyysluokassa ihan heti. Seuraavaksi mä taidan sitten päästä tilkitsemään ikkunan välejä jollain turvelevyllä jos oikein ymmärsin.

Tällä viikolla meidän sähkömies aloitti työt ja oli oikein ripeä hommissaan. Nyt on kellari sähköjenkin osalta valmis lattialämpöputkien vetämiseen ja ykköskerroskin on melkein valmis. Ykköskerros on myös saanut styroxit ontelolaattojen päälle. Lokakuun ekalle viikolle on tilattu lattialämmitysputkien asennus kellariin ja ykköskerrokseen.

Kännykällä otettu panoramakuva ykköskerroksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti