tiistai 29. tammikuuta 2013

Järjestelyä ja sisustusta

Uudessa kodissa asuttu nyt reilu kolme viikkoa ja kyllä tämä kodilta alkaa tuntua. Edelleen vaan tuntuu ihan uskomattomalta, että oikeastiko me vihdoinkin saadaan asua täällä kun niin monta vuotta on tottunut olemaan ahtaasti asuva kerrostaloeläjä!

Vähitellen muuttotavarat ovat alkaneet löytää paikoilleen, mutta edelleen järjesteltävää riittää! Järjestelyn kanssa mun ajasta kilpailee normaali kodinhoito pyykinpesuineen, ruoanlaittoineen ja lastenhoitoineen sekä vauvavalmistelujen teko. Huomenna pitäisi käydä hakemassa vauvalle sänky alakertaan ja kai se sairaalakassikin pitäisi vähitellen pakata niin ei tarvitsisi sitten alkaa metsästämään kassin täytettä jos lähtö pian tulee :)

Verhot ja matot puuttuvat pääsääntöisesti edelleen. Tyttöjen makkariin tilasin vaaleanpunaisen karvalankamaton ja vaalean karvalankamaton olisin kovin mielelläni halunnut myös olohuoneeseen. Sen haaveen joudun kuitenkin luonnollisesti hylkäämään. Karvalankamatot ja kissatalous kun eivät vaan sovi yhteen. Plääh! Pitää nyt alkaa katsomaan jotain beigesävyistä mattoa kovemmasta (lue vähemmän karvaa keräävästä) materiaalista.

Tässä rakennusprojektin matkan varrella keräämäni muutamat "sisustusjutskat" ovat päässeet paikoilleen. Lastenhuoneeseen tilasin Etsystä (jenkkiläinen kesityöläisten myyntisivusto) puiset kirjaimet molempien tyttöjen nimellä. Ja kesällä tilasin jo odottamaan seinätarran lasten leikkihuoneeseen. Sen sain laitettua paikoilleen viime viikonloppuna.

"Vasara ja vaippoja" -nimi blogissa pääsi muuten taas oikeuksiinsa kun nuorempi neiti reagoi muuttoon unohtamalla miten siellä vessassa käytiinkään. Pariksi viikoksi jouduttiin palaamaan takaisin päivävaippojen käyttöön, mutta nyt on taas neidilläkin kotoutuminen päässyt niin hyvään vauhtiin, ettei päivävaipoille ole enää tarvetta.

Lastenhuoneista laitan tänne blogiin kuvia kunhan saan ne valmiiksi sisustettua. Pienen kurkistuksen annan kuitenkin huoneisiin parin allaolevan kuvan kautta :)

Työkavereilta 10v sitten saadut linnut pääsivät takan reunalle
 
Lasten huoneet: toisessa leikitään, toisessa nukutaan

Etsystä tilatut puiset kirjaimet

Seinätarra leikkihuoneessa

Ihanan mieheni ostama kukkakimppu
 
Kun saatiin tämä uusi koti muuttovalmiiksi niin eihän meidän appi voinut toimettomaksi heittäytyä. Samalla kun meidän perhe muutti uuteen kotiin, appi muutti kellariin nikkaroimaan leikkimökkiä meidän tytöille! Leikkimökki on 1:5 mittakaavan mukaan tehty pienoismalli tästä meidän talosta (siis ulkorunko). Nyt appi lähti ansaitsemalleen etelänlomalle, mutta sitä ennen ehti laittaa leikkimökin ikkunalasit tilaukseen. Keväällä sitten olisi tarkoitus purkaa tuo rakennelma ja siirtää se kellarista osissa tuohon meidän pihalle.
 2 kommenttia:

 1. Hei, kaunis koti teillä ja ihana huone tytöillä! Mistä olet tuon suloisen seinätarran tilannut (pu & pöllöt)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Seinätarran tilasin e-bayn kautta USA:sta. Löytyy hakusanalla scroll tree :)

   Poista