lauantai 23. helmikuuta 2013

Perhe kasvaa ja sisustaminen jatkuu

Kodin laittaminen etenee rauhallista vauhtia. Edellisen päivityksen jälkeen ollaan saatu kokea ihana mullistus perheemme elämässä kun meille syntyi kovasti odotettu poikavauva kaksi viikkoa sitten. Pojan huoneen sisustus oli jo hyvässä vauhdissa. Mielessäni näin jo vaaleansinisen unelman, jossa olisin seesteisin mielin saanut viettää aikaa vauvaa hoivaten. No, todellisuus ei taaskaan osottautunut kuvaksi sisustuskirjasta vaan vauvan synnyttyä kannettiin vauvan huoneesta hoitopöytä, pinnasänky ja nojatuoli minun ja miehen makuuhuoneeseen. Näin vauvan hoitaminen järjestyy parhaiten käytännön tasolla. Nyt on vauvan huone varastotilana, jossa on hempeä vaaleansininen tapettui seinällä, katossa sininen tähtilamppu ja huonekaluja nolla.

Sen sijaan tässä matkan varrella olen saanut tehtyä hankintoja meidän tyttöjen makuuhuoneeseen. Vaaleanpunaisen karvalankamaton tilasin Saksasta Matto Keskuksesta, verhot ovat Nextin vanhempaa mallistoa ja ne tilasin e-bayn kautta, yölampun varjostimen olin ostanut varastoon jo vuosia sitten ja nyt ostin jalan siihen Kodin1:stä. Nyt vielä kun tytöt oppisivat nukkumaan yönsä heräämättä niin aika kiva olisi.



 
Isoin puute uudessa kodissamme on edelleen se, että vaatehuoneesta puuttuvat säilytyskorit. Saatiin aika huono tarjous Elfasta ensimmäisestä paikasta, mistä tarjousta kysyttiin. Lähdettiin sitten kilpailuttamaan tuota säilytysjärjestelmää ja paras tarjous tuli Kodin Terrasta. Viikon päästä pitäisi olla toimitus, joten jee, jee, sitä odotellessa, jotta päästäisiin lattialla odottavista ja pölyyntyvistä vaatekasoista eroon!
 
Lisäksi hyödynnettiin postissa saamamme muuttajan etukuponki -25% kaikista matoista Kodin1:stä ja laitettiin VM-Carpetin Tessa-karvalankamatto tilaukseen koossa 310cm x 270cm. Värin valinta aiheutti taas kovasti päänvaivaa, mutta tilaukseen lähti nyt vaalean beigen värinen matto. Sävy on hitusen tummempi kuin olohuoneen sohvan väri, mutta tummaa lattiaa vasten ajateltiin sohvan ja maton muodostavan yhteenkuuluvan "lounge"-kokonaisuuden. Onhan tuo meidän värien käyttö sisustuksessa varsin tylsää, mutta eidän tapauksessa mielummin tylsää kunhan on ajatonta ja sellaista, mikä ei ala parin vuoden päästä ärsyttää. Ehkä niitä piristyspisaroita voidaan sitten järjestää jollain pienemmillä sisustuselementeillä.
 
Kolmas sisustukseen liittyvä asia, joka on nyt tilauksessa on kolme baarijakkaraa keittiön saarekepöydän ääreen. Siinä lapset voivat sitten jatkossa syödä ruokansa laattalattian päällä niin säästetään vähän parkettia jatkuvalta kuuraamiselta ja valkoista pöytää ruokatahroilta. :)
 
Kiitos muuten vielä kaikille "piikkimattotalkoisiin" osallistuneille! Näin meidän sohva suojataan nykyään yöksi ja eipä ole kissa viitsinyt hypätä enää sohvalle pissimään! :D
 



Laitetaan tähän perään vielä kuva meidän pikku prinssistä. :)

  

2 kommenttia: