sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kohta saunotaan! ;-)

Elikkäs nyt on sitten saunassa lauteet valmiina. Tykkään kyllä kovasti vaikka noista jäi puuttumaan se valmislauteiden kaareva muoto. Enpä tosiaan olisi kaarevuudesta maksanut 2500€ lisähintaa!

 
 Ja toinen tämän viikon edistys oli se, että nyt ensimmäiset kattovalot on kytketty palamaan. Lähinnä siis niihin paikkoihin, mihin on asennettu noita upotettavia led-valoja. Roikkuvia lamppoja ei ole vielä ostettu yhtään. Mä kävin viime viikolla kaupassa katsomassa lamppuja, mutta en löytänyt yhtään sellaista, mikä olisi sykahdyttänyt niin kovasti että olsin halunnun tehdä ostopäätöksen saman tien. Kävin Kodin Ykkösessä ja Ikeassa. Pitää vielä käydä K-raudassa ja... kertokaa mulle missä muualla on hyvä lamppuvalikoima! :)

Eteisen aulaa
 
Lamppujen lisäksi kävin huonekaluliikkeissä kartoittamassa vähän sohva- ja keittiöryhmäantia. Huh, hu, ei ole niistäkään helppo tehdä päätöstä! Varsinkaan siis tällaiselle päättämättömälle ihmiselle. Pohjanmaan perus-laatukalusteita lähinnä katselin. Jonkinlainen moduulikulmasohva pitäisi hankkia olohuoneeseen, mutta millä moduuleilla? millä kankaalla? millä värillä?  millä pehmuudella?  Keittiöryhmä lienee helpompi päättää. Toivottavasti.
 
Lastenhuoneisiin tullee suurin osa kalusteista Ikeasta. Alustavasti ajatuksissa valkoinen Ektorp-nojatuoli, valkoinen Expedit-hylly, valkoinen Kritter-sänky toisellekin neidille ja valkoinen Birkeland-lipasto vauvan huoneeseen. Eli valkoinen on nyt se väri mikä mun sisustussilmää miellyttää.


Niin, mulla on nyt ollut tätä kesälomaa melkeisen viimeiset kaksi viikkoa ja vaikka olenkin oikein urakalla kärsinyt kurkunpääntulehduksesta niin olen kuitenkin ehtinyt muutamana päivänä käydä myös raksalla maalaamassa. Tuota maalaamista sitten riittää ja riittää! *huoh*  No, edelleen on maalaamatta erkkerin yläosa, lasten leikkihuone, neljä erillistä hirsipalkkia eteisessä ja sitten 14 kpl väliovia! Jeps.. kai sitä voisi aluksi asua talossa ilman välioviakin...? :)

Edelleen, vaikka tätä raksailua on kestänyt jo 1,5v niin on sellainen kärsimätön (tai oikeastaan kärsivä!) tunne. On tämä vaan ihan älytöntä. Nyt onneksi talon valmistuminen siintää edessä, siitä saa vähän voimia, mutta kyllä tämä elämäntyyli vaan kuluttaa. Olisi niin ihana elää niin kuin "normaalit" ihmiset. Olisi ihanaa viettää perheen kesken yhteistä vapaa-aikaa. Ja olisi kiva, että rahaa voisi säästää vaikka matkusteluun - nyt kaikki raha menee pohjattoman rakennustarvikekaivoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti