lauantai 19. marraskuuta 2011

Ilmastointiputkia ja tuulensuojalevyä

Raksalla työt etenevät, mutta mulla alkaa olla vähän raksaväsymystä. Kävin tänään taas vaihteeksi tilkitsemässä .. loput kaksi ulko-ovea. Tökkii, että silloin kun useampi viikko sitten aloitin tilkitsemisen niin tilkitsin raot löyhemmin kuin mitä nyt teen ja nyt periaatteessa haluaisin tilkitä jotkut ikkunan raot uudelleen, mutta en vaan jaksa! Samoin ärsyttää kun jotain ulkotilkitsemisiä en ole pystynyt tekemään (esim. päätyoven alla 4m kuilu) ja "ripotellen keskeneräiset" tilkitsemiset ärsyttävät. Kun ei vaan saa työtä valmiiksi. Ei jaksa eikä huvita.

Onneksi miehellä ei ole samaa ongelmaa. Mies on nyt aloittanut ilmastointiputkien eristämisen ja kokee nyön ainakin toistaiseksi ihan kivan vaihtelevaksi. Laitoin tuohon alle kuvan miltä näyttää osittain eristetty ilmostointiputki. Nuo putket pitäisi sitten rakentaa paikoilleen ennen kuin puhallusvilloja päästään puhaltelemaan katonrajaan.

Appi sitten on työstänyt tuota kattoa. Eli tuuelensuojalevyjä. Katossahan meillä on nyt kattotiilet ja tiilien alla suojamuovi. Tuossa allaolevassa kuvassa näkyy kuinka osassa kattoa edelleen on muovi näkyvissä ja osaan (n. 1/4) appi on saanut tuulensuojalevyt kiinnitettyä.


 
Ilmastointiputkien eristämistä

    Tuulensuojalevyä muovin päälle (alle...) 
                                               
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti