sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kattotyöt jatkuvat edelleen

Se olisi sitten heinäkuun viimeinen päivä. Kovasti on raksalla töitä tehty koko kuukausi. Itsekin olen ollut useampana päivänä otsalautoja maalaamassa. Välillä yksin, välillä siskon tai anopin kanssa. Kyllä tuo kattourakka on varmasti koko talon rakentamisen suurin yksittäinen urakka. Vaikea sitä on itse maantasolta ymmärtää miten paljon eri työvaiheita katon rakentaminen vaatii.

No, ensi viikolla olisi kuitenkin suunnitelmissa saada katto siihen vaiheeseen, että seuraavalla viikolla ulkopuolinen firma voisi sitten tulla tekemään vesikaton. Ai niin ja käytiinhän me pari päivää sitten ostamassa maalinäytteitä, jotta voitaisiin päättää millä värillä ulkoseinät maalattaisiin. Sekin homma olisi vielä tänä syksynä työn alla.

Sisko ja hänen miehensä kävivät tässä heinäkuussa Azoreilla ja kotimatkalla lentoreitti osui suoraan meidän raksan kohdalle. Onnistuivat sitten räppäämään ilmakuvan meidän raksasta! Vielä en ole kuvaa nähnyt, mutta kovasti sitä odotan ja tähän alle ajattelin vielä kuvan liittää muistona heinäkuulta. :)

Tuleva asuinpaikkamme ilmasta katsottuna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti