torstai 21. heinäkuuta 2011

Kattoo kattoo

Katon työstäminen on vaatinut jo monen monta työpäivää ja tulee edelleenkin vaatimaan. Itselläni on taas ihan kärsimätön olo. Olisi jo kova halu päästä muuttamaan uuteen kotiin ...tai ainakin päästä sisätöiden pariin! :)

Minä oli tänään taas pitkästä aikaa raksalla. Räystäslautoja maalailin ja tein muita "naistenhommia" kuten siivoilua ja ruokahuoltoa. Toisin sanoen siis keräilin jätesäkkeihin puusälää, joka vähitellen alkoi peittää talomme lattiapinta-alan ja sitten palautin kolme jätesäkillistä tyhjiä limupulloja Lidl:iin ja ostin samalla vähän täydennystä raksan juoma- ja välipalavarastoon. Nyt on muuten raksalle hankittu kunnon kannellinen eväslaatikko. Jo nimittäin ehdimme ihmetellä miten nopeasti eväät olivat aina lopussa kunnes tajusimme, että harakathan siellä käyvät evästämässä!

Mutta joo. On tämä raksailu lapsiperheessä kyllä varsin rankkaa hommaa. Tällä hetkellä tavoitteena on rutistaa kovasti töitä, että saataisiin talo vedeltä suojaan (vesikatto, ikkunat, ovet) ja ajatuksissa on, että sen jälkeen kevennettäisiin tahtia. Itse olen välillä (lue: usein) ihan poikki kun hoidan yksin lapsia aamusta iltaan. Lapsetkin näkevät isäänsä lähinnä vain puolen tunnin ajan aamulla. Tänä aamuna esikoinen kysyi ihmetellen "kuka on sängyssä?". Isäsihän se siinä... Harvinainen "vieras" meillä kotona ;-) 

Räystäät alkavat vähitellen muodostua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti