lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ulkohommia raksaväsymyksen keskellä

Nyt on katto kunnossa! Uutukaiset muuratut piiput saivat päälleen mustat pellit ja apen tekemän desing-hatut! :) Lisäksi katolla törröttää keittiön huippuimurin putki, ilmastointilaitteen putki ja viemärin korvausilmaventtiilin putki.

Desing-piipunhatut

Laatoitus on edistynyt hienoa tahtia. Nyt on kylpyhuoneen seinät ja lattia valmiina, samoin alakerran vessan seinät ja lattia. Yläkerran vessasta on muutama seinä valmiin ja loput seinät sekä lattia valmistuvat toivon mukaan ensi viikolla. Toistaiseksi ainakin voi antaa hyvät pisteet Uudenmaan Laatoitusmestareille! :) Seuraava kylppäriprojekti olisi ammeen valaminen paikoilleen. Amme tuli jo raksalle. Se on se Westerbergsin Ocean 170 r Duo, jota esittelin kuvana jo aiemmin. Nyt sen ympärille pitäisi valaa betonia ja sitten vielä laatoittaa se samalla mosaiikilla, mitä ollaan kylppärissä käytetty tehosteraidoissa.

Seinää alakerran vessassa. Valkoinen seinä yhdellä lehtiaiheisella tehosteraidalla
Ulkona on nyt alettu laittamaan loppuja hirsipaneeleita talon pintaan. Sitten pitäisi päättää lopullinen talon väri ja ruveta maalaushommiin. Talkooporukka hakusessa! :) Todennäköisesti valitsemme Uulan petrooliöljymaalin ja siihen sävyksi Tikkurilan 607X.

Mutta joo, kyllä mä taas kerran sanon, että tää rakennusprojekti pienten lasten kanssa on ihan sairasta! Minä olen ollut lähes yksinhuoltajana jo 1v 2kk, parisuhteen hoitamiseen aika on ihan minimissään. Toisaalta eipä tässä ehdi parisuhdetta pilaamaankaan kun ei ehdi riidellä toisen kanssa. Niin ja nyt on sitten miehelläkin tullut raksaähky. Ei vaan jaksaisi enää. Ei kai meillä niin kamalasti ole enää raksailua jäljellä, mutta kyllä noin puolen vuoden edessä olevat raksatyötkin saavat aikamoista ahdistusta aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti